"Mehmet Akif"Schools

Për nder të 7 Marsit Përfito deri në 50% bursë!

  • Puna juaj e çmuar nuk shpërblehet dot, mirëpo vlerësohet pafund.
  • Vlerësimin tonë ndaj jush edhe këtë vit e simbolizojmë me bursë shkollimi për fëmijet tuaj.
  • Kusht për përfitimin e bursës është kalimi i testit dhe intervistës.
382

Happy Students for now.

594

Projects completed during students study.

442

Online hours of support and counting...

Online Quiz Test yourself and win bonus points

Find out more »

Special Thanks